Ciència en 1a persona

Us informem que la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport de la Generalitat de Catalunya i dins de la 25a edició de la Setmana de la Ciència, amb la finalitat de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat, proposa l’activitat LA CIÈNCIA EN PRIMERA PERSONA, un seguit de conferències per a tot el territori educatiu previstes pel 18 de novembre i dirigides a l’alumnat de 3r i 4t de l’ESO.

Les xerrades previstes per aquest any versen sobre:

     • Intel·ligència Artificial a càrrec de Ramón López de Mántaras(IIIA CSIC)
     • Epidemiologia a càrrec de Antoni Trilla (ISGlobal, Hospital Clínic)
     • Genètica a càrrec de Gemma Marfany(UB)
     • Sostenibilitat a càrrec de Sílvia Lacorte(IDAEA CSIC)

La situació excepcional viscuda amb motiu de la pandèmia de la COVID-19 fa que, aquest cop, la modalitat sigui virtual i s’ha plantejat substituir les 100 xerrades als centres pel següent format:

     1. Els centre rebran un vídeo d’una durada d’uns 5-10 per a cada tema un dels temes proposats on es llença una proposta o un repte.
     2. Aquest vídeo el visualitzarà l’alumnat en hores lectives juntament amb els seus professors/es, i l’alumnat ens farà arribar a l’organització imatge del repte aconseguit (foto o vídeo) així com les preguntes que volen formular als/a les científics/ques.
     3. El dia 18 de novembre al matí, hi haurà la connexió en línia amb el científic o científica corresponent

ATENCIÓ, els centres que vulguin participar cal que s’inscriguin al següent formular abans del 8 d’octubre 14 d’octubre INSCRIPCIONS

Incrustem aquí el díptics corresponents que us podeu descarregar tot clicant al damunt:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>