I Simposi sobre aprenentatge servei i servei comunitari de l’àmbit ambiental

Us informem que el 28 de juny se celebrarà el  I Simposi sobre aprenentatge servei i servei comunitari de l’àmbit ambiental al Cosmocaixa de Barcelona.

Volem que aquest sigui un espai de trobada entre tots els agents que participeu en aquest tipus de projectes: centres educatius, ens locals i entitats. Necessitem la vostra participació perquè esdevingui un èxit!

Hi podeu participar de tres maneres:

 

  1. Explicant la vostra experiència , el vostre projecte d’aprenentatge servei (ApS) o servei comunitari ambiental  (SC ambiental) amb una breu presentació a l’espai Àgora. Us hi podeu inscriure ja. Termini fins el 20 de maig.
  2. Exposant a l’espai  Aparador el vostre projecte, materials i/o recursos que hagueu desenvolupat.  Us podeu inscriure ja. Termini fins el 20 de maig
  3. Assistint al Simposi per conèixer diferents projectes i experiències concretes i fer nous contactes (les inscripcions s’obriran el 10 de maig)

Trobareu el programa i tota la informació al nostre web

Aquest Simposi, adreçat sobretot als centres educatius  de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), està organitzat per les següents administracions públiques:

  • la Diputació de Barcelona,
  • l’Ajuntament de Barcelona,
  • l’Àrea Metropolitana de Barcelona i
  • la Generalitat amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament d’Educació.
  • També hi col·laboren en l’organització les entitats següents: La Societat Catalana d’Educació Ambiental, el Centre Promotor d’Aprenentatge Servei i la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>