Setmana Bio per a l’alimentació ecològica. Del 17 al 25 d’octubre de 2020

La Setmana Bio per a l’alimentació ecològica és un esdeveniment en què se celebraran un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques entre la població. El programa d’activitats serà molt variat, i la seva proposta i organització anirà a càrrec de qualsevol persona o entitat interessada en aquest objectiu. En motiu de la situació plantejada per la pandèmia de la COVID19, enguany la gran majoria d’activitats seran virtuals.

L’objectiu és que els productors i elaboradors de productes ecològics, entitats i organitzacions interessades, administracions locals, escoles i centres docents, biblioteques, restaurants, detallistes, grans superfícies, etc., puguin organitzar aquella activitat que millor s’adeqüi a les seves necessitats, sempre dins dels objectius generals de la Setmana Bio.

Al web setmanabio.cat s’informarà de com organitzar una activitat i el formulari per a fer la inscripció, i també es visualitzaran totes les activitats que es realitzaran durant els dies de la Setmana Bio.

Més informació: http://setmanabio.cat/

Contacte: info@setmanabio.cat