Proves Cangur de matemàtiques 2021

Les Proves Cangur de matemàtiques estan organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) es realitzaran el 18 de març de 2021 i, com en anys anteriors, les proves abasten tots els nivells des de 5è de primària a 2n de batxillerat. El terminis d’inscripció, per a tots els nivells, és de l‘1 al 28 de febrer de 2021.

Els centres podran realitzar la inscripció a la prova des d’un formulari accessible des del web del cangur (http://www.cangur.org).

Al mateix web s’hi troben instruccions més precises sobre el procés d’inscripció així com sobre les característiques i el funcionament de la prova que aquests curs, i per la situació de pandèmia, tindrà unes característiques organitzatives especials.

Per a qualsevol dubte que no quedi prou clar es pot visitar al web del concurs o escriure als correus específics de cada comissió, que són:

    • Cangur de primària: cangurprimaria@gmail.com
    • Cangur de 1r, 2n i 3r, d’ESO: cangur123eso@gmail.com
    • Cangur de 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat: cangurscm@gmail.com

Us adjuntem un document elaborat per l’organització de la prova on podeu ampliar la informació sobre les característiques de les proves. També podeu trobar tota la informació sobre les proves cangur en la web: www.cangur.org

Us animem a participar-hi!