Formació en Disseny Universal per a l’Aprenentatge Bàsic per al mes de juliol

Indispensable per a algunes persones, bo per a totes.Us informem que ja és obert el termini d’inscripcions per al curs Intensiu de Disseny Universal per a l’Aprenentatge Bàsic per al mes de juliol.

Aquesta formació pretén introduir als participants en les bases de la investigació neurocientífica i en el coneixement del Disseny Universal per a l’Aprenentatge (DUA), orientat a proporcionar elements introductoris al DUA per al desenvolupament professional, per mitjà d’experiències d’aprenentatge que afavoreixin els primers passos per a la implementació del DUA i d’altres elements rellevants per a l’educació inclusiva a les nostres pràctiques educatives.

La formació complerta de DUA és de 60h i està estructurada en tres nivells de concreció de 20 hores cadascun: DUA Bàsic, DUA intermig i DUA Avançat

Aquestes activitats conten de 5 sessions de 2:30h sincròniques, que es faran per videoconferència, del 1 al 12 de juliol.

Hi  ha  4  activitats  ofertades  (3 de matí i 1  de tarda). Una d’aquestes activitats, en concret la 90052260512 Disseny universal per a l’aprenentatge bàsic té com a formadores la Patrícia de Andrés i l’Elena Monfort, FEI’s de Barcelona Comarques.

Podeu fer la inscripció del 15 al 30 de maig en aquest enllaç.

Per a més informació: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formacio-estiu/atencio-a-la-diversitat-i-inclusio/

Aprofitem per passar-vos dues noticies del web d’inclusió que poden ser del vostre interès. Una sobre Com actuar davant les persones Trans* dins el centres educatius   i una altra de Diversitat afectivosexual i de gènere en l’àmbit educatiu