Mostra de recursos STEM a l’espai

La mostra de recursos STEM a lespai s’emmarca dins la Setmana Mundial de lEspai i té com a objectiu donar a conèixer al professorat de primària i secundària diversos recursos i propostes educatives relacionades amb les Ciències de lEspai, com els kits “Enginyer d’Astronaus” i “Detectiu d’exoplanetes”, disponibles al Servei de Préstec, així com altres actuacions i projectes on poden participar (CANSAT, AstroPi, projecte ZENIT…).

Els anys 2016 i 2018 es van celebrar les Jornades STEM a lEspai, que van comptar amb molta participació i bona acollida. Aquesta mostra de materials vol ser el pont entre jornades, per generar nous recursos que puguem compartir a la propera edició.

Aquesta mostra es celebrarà al CESIRE el proper dissabte 5 d’Octubre de 2019 i trobareu tota la informació de la jornada i l‘enllaç al formulari d’inscripció

Us animem també a que celebreu al vostre centre la Setmana Mundial de lespai. Des del portal STEM a lespai us enllacem un seguit d’activitats que, amb el títol  “Tan lluny, tan gran” proposa treballar amb les representacions a escala de la Terra, la Lluna i el Sol a primària i a secundària.