Premis Aprenentatge Servei 2020

Premis Aprenentatge Servei 2020 es convoquen des de fa 6 anys per reconèixer l’esforç i compromís en la millora de la societat per part dels nens, nenes, joves i persones adultes en formació.

Es tracta d’accions de servei a la comunitat (netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d’avis, organitzar una cursa solidària, etcètera) que emprenen els alumnes de Primària, Secundària i Formació Professional i Ocupacional a la vegada que enforteixen les seves aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

Aquesta iniciativa ve organitzada per la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei, i l’editorial Edebé, amb la col·laboració del Ministeri d’educació i Formació Professional i Ajuntament de Cáceres i el suport de moltes altres entitats com Obra Social La Caixa.

Enguany la convocatòria s’ha obert el 19 de maig i es tancarà el 30 de setembre 2020 per a projectes realitzats tant el curs 2018-19 com el 2019-20.

L’acte online de lliurament de premis tindrà lloc des de Càceres el divendres dia 11 de desembre, en el marc de la XIII Trobada Estatal Online d’Aprenentatge Servei.

Més informació a la página web: https://aprendizajeservicio.com/