Projecte educatiu “Shoá”

El “Proyecto Shoá” és una iniciativa educativa gratuïta fundada al 2009 a l’Uruguai amb l’objectiu d’arribar per conèixer de ben aprop en què va consistir el Shoá, Holocaust  i, al mateix temps, obrir espais de reflexió sobre els paradigmes mentals i actitudinals de la tolerància, el respecte i la no indiferència.

A l’Uruguai ha arribat a 100.000 adolescents i enguany arriba a Catalunya amb la finalitat de seguir fomentant aquests valors entre el jovent amb una perspectiva humanista i de ciutadania global.

L’activitat sense cap cost per als centres va adreçada a l’alumnat de secundària entre els 14 i 16 anys amb una durada d’uns 90 minuts aproximadament i amb la intervenció de formadors per part de l’organització per grup-classe. Els centres interessats a participar podran proposar data i horari de l’activitat. També es pot seguir l’activitat en format virtual.

Per a més informació podeu escriure a: bcn@proyectoshoa.com o trametre un Whatsapp al 092 519 362

Us annexem la presentació del projecte, així com la temàtica de l’activitat del projecte.

Presentación Proyecto Shoa

Temática Projecte Shoá

Per a més  la informació del projecte Shoá: https://www.proyectoshoa.com/ , també us podeu dirigir a:  bcn@proyectoshoa.com  o trametre un Whatsapp al 092 519 362.