Nova edició EDCAMPMuseus dirigida a Joves.“Conjurem-nos”

23

L’objectiu d’aquesta trobada esdevé compartir inquietuds i experteses, i fer propostes. Una àgora on el debat entre joves ha de conduir a l’acció i la creació de propostes transformadores per part dels museus que aportin resultats pràctics que facilitin l’apropament d’aquests a les necessitats del jovent.

El format de la trobada no serà l’habitual d’una conferència amb un expert en un tema, sinó que es plantejarà a partir d’un diàleg obert a les aportacions de tots i totes les assistents, on els mateixos joves podran triar els subtemes que més els interessin per a ser debatuts a través d’un Padlet, que comptarà amb facilitadors joves que s’encarregaran de coordinar les diferents sales de conversa.

Fins al pròxim 14 d’abril podeu accedir a aquest Padlet i proposar els vostres temes de conversa fent èmfasi en allò que pugueu aportar i compartir proposem dos grans temàtiques:

1. Com podem promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom.

2. Ciutats i comunitats sostenibles, de quines maneres podem  aconseguir que les ciutats i les poblacions siguin inclusives, segures, resilients i sostenibles.

Per a més informació cliqueu aquest enllaç.

Animeu-vos i inscriviu-vos a l’Edcamp Educació i Museus online!