Convocatòria oberta: EFIM, el concurs de fotografia i patrimoni per a joves

L’EFIM és un concurs de fotografia i patrimoni per a joves, que té per objectiu apropar-los al patrimoni cultural i monumental perquè el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

Amb la complicitat dels centres docents, l’Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments (EFIM) anima als i les alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius dels centres educatius de Catalunya a mirar el patrimoni cultural monumental i construir el seu propi relat a través del llenguatge fotogràfic.

Els museus i monuments segueixen oberts al públic, complint amb totes les mesures de seguretat sanitàries. Tanmateix, amb l’objectiu de donar més opcions a la participació, hi ha dues modalitats diferents per a participar: la clàssica, que proposa fer fotografies in situ al patrimoni, i la nova, que proposa fer fotomuntatges amb fotografies del patrimoni cultural català com a idea central.

L’alumnat que vulgui participar s’ha d’inscriure mitjançant el seu centre educatiu. Les fotografies, que poden capturar-se amb el telèfon mòbil o una càmera de fotos, es compartiran a través del perfil d’Instagram @efim.cat.

Quin és el premi? Entre altres, els autors i les autores de les 10 millors fotografies guanyaran un viatge cultural que tindrà lloc al mes de desembre, acompanyats de responsables de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, a una ciutat europea per descobrir el seu patrimoni cultural.
Per a més informació cliqueu aquí.