Butlletí de juny 2021 del Banc de Recursos. La lectura: font de plaer i coneixement

Fruit del treball de col·laboració entre els centres de recursos pedagògics, el BDR es un portal informatiu que conté una selecció de recursos, revisats i actualitzats, sobre la lectura en tot el seu abast.

Ofereix informació d’activitats, propostes didàctiques, pràctiques educatives, materials sobre competència lectora i informacional, seleccions bibliogràfiques i guies, articles i revistes, cursos de formació, documentació i estudis, associacions i entitats dedicades al foment lector, llibreries especialitzades, etc.

L’objectiu principal és facilitar la cerca, gestió i difusió d’informació destinada a impulsar el coneixement, l’actualització i la dinamització de la lectura i afavorir l’ús pedagògic de la biblioteca escolar. A més de donar un suport efectiu i permanent al professorat dels centres educatius que impulsen el pla lector de centre i la biblioteca escolar com a espai per a l’aprenentatge i la investigació.

Periòdicament es publica el butlletí digital on es recullen les novetats més destacades que s’han incorporat al BDR.

Aquí teniu l’enllaç al nou butlletí del Banc de Recursos de la Lectura, corresponent al juny de 2021 on trobareu les novetats relacionades amb la lectura publicades dureant  el tercer trimestre, elaborat pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.