ApS de Sostenibilitat medioambiental de FesMillora

L’associació FESMILLORA, conjuntament amb l’ Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient del Garraf (APMA) es fan una proposta d’Aps als centres de secundària del territori per a la realització d’un Projecte Ecoeducatiu per a la Sostenibilitat medioambiental destinat al foment de la reutilització d’envasos de vidre.

Fer aquest Aps possibilita als joves implicar-se activament en la transformació d’una realitat que els afecta de prop, fent-los partícips – protagonistes de la reconstrucció – creació d’una societat més respectuosa i conscient que sí conta amb ells. Les accions a desenvolupar permeten associar ensenyaments de diverses matèries curriculars, possibilitant a l’alumne adquirir i/o aplicar competències d’acord amb els criteris del professorat.

Aquells centres que estiguin interessants i desitgin una explicació més detallada es poden posar en contacte mitjançant la adreça electrònica següent:   fesmillora@gmail.com o bé trucant al telèfon 681 68 19 67.

Us passen també l’enllaç de la pàgina web de l’Associació Fesmillora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>