ESPECIAL CONFINAMENT

Estimats/des amics i amigues del camp d’aprenentatge del delta de l’Ebre. En aquests moments difícils que estem passant, us animem a que continueu aprenent de l’entorn però, això si, des de casa! Per això us anirem penjant recursos, activitats, enllaços… relacionats amb el medi ambient per a què pugueu, d’alguna manera, no perdre el contacte amb la naturalesa que tant ens estimem. Hi ha molts recursos que podreu fer amb família des de casa, us animem a que participeu.

Recordeu que també tenim el nostre instagram (@cdadeltaebre) on compartirem els recursos que creguem oportuns en cada moment.

Ara més que mai, hem d’estar units, per a que quan tot això s’acabi, puguem sortir al carrer i observar la naturalesa, la nostra vida, des d’una altra perspectiva, amb uns altres ulls cuidant-la i respectant-la tal i com es mereix.

Com podeu accedir? Simplement al menú superior poseu el ratolí a sobre de “RECURSOS” i al final de tot veureu un apartat que posa: “Especial confinament”, sota d’aquest títol podreu veure tots els recursos que anirem penjant.

 

 

 

 

 

 

 

Salutacions, ànims i força per a tothom!

Equip del CDA del delta de l’Ebre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>