Endevinalles confinades

Des del camp d’aprenentatge del delta de l’Ebre volem encetar una proposta adreçada a tot l’alumnat:

Les aus del delta… des de casa!!

A partir del dilluns 27, penjarem una endevinalla diària relacionada amb alguna de les 300 espècies d’aus que tenim al delta. Vosaltres podreu participar comentant en l’apartat de comentaris el nom de l’ocell que creieu que s’amaga darrere l’endevinalla. L’endemà, donarem la resposta i ampliarem la informació de l’ocell. A més a més, us proposarem una nova endevinalla amb un nou ocell per a què pugueu seguir jugant a descobrir els ocells del delta de l’Ebre.

Creiem que pot ser una proposta divertida i a la vegada didàctica ja que podeu aprendre moltes dades, curiositats i noms sobre les aus que tenim al delta per a què així, quan s’acabi el confinament i pugueu sortir a donar un tomb pel nostre estimat delta, mireu amb uns altres ulls els ocells que volen, descansen i s’alimenten en els diferents ecosistemes tan idíl·lics que tenim aquí al delta.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l’editorial “Pas de pardal”, Xavier Riera i en especial al seu il·lustrador Pep Gavaldà per concedir-nos el dret a publicar a les nostres xarxes alguns textos de la seva publicació “Ocells del Delta”.

Us animeu??? Som-hi!!!
Us deixem amb els enllaços on publicarem les endevinalles, qualsevol dels dos us servirà per a què ens envieu la vostra resposta:
© Mariano Cebolla
#joemquedoacasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>