Dóna la nota, encara hi som a temps

Avui, dia internacional sobre la biodiversitat, volem compartir amb vosaltres aquest projecte sorgit des del camp d’aprenentatge Pau Casals.

Aquest matí han realitzat un webinar per donar a conèixer la proposta i animar a la gent a participar-hi.

Resumidament el projecte DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa del Departament d’Educació que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya i tota la comunitat educativa, prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Per poder fer-ho, han creat una pàgina web on els centres que s’hi volen adherir realitzin accions relacionades amb el medi ambient. A més a més el dia 5 de juny a les 11 del matí es cantarà la cançó creada per al projecte “No ens desdibuixeu”. Una cançó i videoclip que no deixarà indiferent a ningú.

Si cliqueu a la imatge podreu accedir a la pàgina web del projecte i us adjuntem la cançó i la webinar que han realitzat.

“Molta gent petita en lloc petits, fent coses petites per canviar el món”.Galeano

 

·#joemquedoacasa

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>