Arriba la versió local de «l’Edubaròmetre: Per l’educació responc» a Sant Vicenç dels Horts

Per l’educació responc, és la primera enquesta que pregunta a famílies i docents sobre les seves necessitats, expectatives i visions sobre l’educació dels seus fills i filles, dels seus alumnes, del seu centre i sobre com ha de ser l’educació del país. En el moment actual de canvis en l’educació, cal obrir i ampliar el debat, incorporant la pluralitat i riquesa de visions dels principals actors educatius.

L’avantatge de contrextualitzar l’enquesta de l’Edubaròmetre a Sant Vicenç dels Horts permetrà que a banda de disposar directament de la possibilitat d’interpretar les dades a escala local, poder-ho contrastar, també, a escala nacional.

Per què fer una enquesta a docents i famílies? Estem vivint moments de canvi en educació….

Malgrat l’educació és cada cop més present en el debat social i dels mitjans, el cert és que acostuma a ser un debat molt limitat, centrat en allò del que se’n té dades o bé sobre aspectes que són prioritaris per als actors institucionals. El resultat és que sovint no es té en compte la realitat dels centres, com els docents i les famílies viuen i viuen l’escola, allò que els preocupa, necessiten o volen del sistema educatiu.Tampoc reflecteix la complexitat i riquesa de visions dels diferents col·lectius implicats en l’educació dels infants i joves. Sovint, l’opinió de mestres i famílies sembla que sigui única, fent invisibles els matisos i la diversitat de visions existents.
En l’actual context de transformació educativa, cal ampliar el debat educatiu i incorporar més coneixement sobre el que volen, esperen i viuen els actors educatius. Els canvis que hagin de fer-se en l’educació del país hauran de comptar amb l’adhesió dels actors i cal, per tant, conèixer quines són les seves expectatives i necessitats.

Animem doncs, les mares i pares i mestres i professorat a participar en l’enquesta. Per accedir a l’enllaç específic de Sant Vicenç dels Horts, cal prémer aquest enllaç. El termini de la campanya es tanca el dia 1 de juny.

|ACCÉS A L’ENQUESTA|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>