Fundació Palau de Caldes d’Estrac, celebra l’Any Palau i Fabre

Amb motiu de la commemoració de l’Any Palau i Fabre, des del Departament d’Ensenyament s’ha preparat, juntament amb la Fundació Josep Palau i Fabre, una breu antologia de textos d’aquest autor organitzada per etapes educatives i unes orientacions per preparar les lectures, amb l’objectiu que els centres educatius de primària i de secundària pugueu incorporar-les en les activitats de Sant Jordi, especialment en les lectures públiques que pugueu fer. Aquestes lectures es faran servir també al Certamen de Lectura en Veu Alta de l’Alt Maresme.

Orientacions a la breu antologia

Breu antologia Josep Palau i Fabre

Us recomanem que enregistreu, si és el cas, les actuacions dels alumnes i que les feu arribar a la Fundació Josep Palau i Fabre per tal que quedin incorporades en el web de la Commemoració. L’ enregistrament audiovisual s’ha de fer en format MP4.

Un cop penjat el treball en l’espai virtual d’allotjament que trieu, caldrà que envieu l’adreça URL a: sial.ensenyament@gencat.cat amb la referència Any Palau i Fabre.

1 comentari

  1. Loreto Meix Boira

    Benvolguts,
    Vaig a l’enllaç de la fundació Palau Fabré i no me’n surto d’anar a l’activitat que proposeu combinada amb el Departament d’Ensenyament. No sé si és que no ho sé fer bé o l’enllaç porta a la pàgina inicial. Moltes gràcies,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>