pancarta_web  MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES A L’ALT MARESME!!  

Més informació: Matemàtiques

Acreditació de perfils professionals

El Departament d’Ensenyament porta a terme l’acreditació de perfils professionals per a personal docent funcionari dependent del Departament (en qualsevol situació administrativa) i per a professors interins de la borsa de treball de personal interí docent del Departament (amb serveis prestats).
Els perfils professionals que es poden acreditar són… Llegeix més»

Taller de clown a Pineda

“L’ESSENCIA DE SER UN MATEIX”
TALLER DE CLOWN
18.06.2016 Pavelló ESC Aloc, Pineda de Mar
El taller està obert a nens/es i adults. La seva durada és de 2h, de 11 a 13h.
Cal portar roba còmoda, roba per a disfressar-se (gorres, barrets, perruques…) i sobretot el nas de… Llegeix més»

IV Jornades TIC i EDUCACIÓ


L’edició d’enguany té com a eix central Aprenentatge mòbil 
21 i 22 d’octubre de 2016 a la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.
Organització: Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach de la Universitat de Girona, el Departament d’Ensenyament, la Facultat d’Educació… Llegeix més»

“Somriures al Circ”


Els alumnes del CEE Horitzó de Pineda de Mar, han fet una representació titulada “Somriures al Circ”. Han assistit com a públic els alumnes de quart de primària de les escoles de Pineda.
Ho han fet molt bé i esperem que ho tornin a fer el curs vinent. Moltes felicitats als alumnes, mestres i col.laboradors/es per la feina feta!!

Trobada esportiva Pineda de Mar

 

Els mestres d’educació física que participen al grup de treball de la zona de l’Alt Maresme, han organitzat una Trobada Esportiva a Can Xaubet, Pineda de Mar. Han assistit les escoles de Pineda i els alumnes havien d’anar passant per diferents proves esportives: pilota gegant, coreografies, bitlles catalanes, paracaigudes, relleus, entre molts d’altres.