Espai en temps de confinament

Eines i recursos on-line: 12345678910111213-14-15
Activitats de centres de la nostra zona: 12-3-4-5-6-7-8-9-10
Formació on-line per als docents: 123-4-5
Informacions del Departament d’Educació: 12-3-4-5
Altres informacions: 1

Concurs Museum Quiz

Diversos museus catalans impulsem el #MuseumQuizACasa, una edició especial del cèlebre concurs Museum Quiz per participar des de casa, oferint-vos una alternativa cultural i de lleure divertida mentre duri el confinament social sol·licitat per les autoritats sanitàries com a mesura de prevenció del Covid-19. Per participar-hi podeu fer-ho a… Llegeix més»

eBiblio Catalunya. Préstec gratuït de continguts digitals

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a totes les persones usuàries amb carnet de biblioteca pública. Es pot accedir als continguts des de diferents dispositius: tauletes, telèfons, ordinadors i lectors de llibres electrònics.
Aquests dies… Llegeix més»

Recopilatori de recursos docents per Ed. Física

Des del Consejo Colef ens ofereixen la possibilitat d’accedir al recopilatori de recursos docents per a Ed. Física per a primària, secundària i batxillerat durant aquest periode de confinament. Aquests recursos s’aniran actualitzant cada dia.

Podeu veure la relació de recursos:
– Primària: Llegeix més»

Pla d’acció: centres educatius en línia

Línies d’acció
/L1 Impuls a l’aprenentatge en línia mitjançant l’ús d’entorns virtuals d’aprenentatge per part dels centres educatius PORTAL EIX.
/L2 Reforç de la comunicació dels centres amb la comunitat educativa PORTAL NODES.
/L3 Activació d’un pla intensiu (ja iniciat) de formació del professorat i acompanyament als centres… Llegeix més»

Canal salut: coronavirus SARS-CoV-2

La Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania ens ha fet saber que en aquest enllaç a la web de CatSalut es pot trobar la informació sobre el coronavirus SARS-CoV-2, també en diferents idiomes i en dos formats (cartell i àudio): 

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/material-divulgatiu/
 Hi ha més llengües traduïdes, que… Llegeix més»

Eines básiques pel teletreball i la docència no presencial

Alguns centres us esteu organitzant via videoconferències i  hem trobat interessant compartir algunes eines bàsiques pel teletreball i la docència no presencial.

videoconferència
Us animem a compartir si en coneixeu i/o esteu utilitzant alguna altra enviant un correu al CRP explicant la vostra experiència.
Us convidem a… Llegeix més»