“Biblioteques inclusives”

El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya publica la segona edició d’El calaix de la diversitat : Llibres adaptats i recursos per a infants i joves amb discapacitat, que forma part de les accions del projecte “Biblioteques inclusives”.

Alhora, per tal de promoure la proposta de lectura, el Servei va adquirir 15 lots formats per una selecció dels títols recomanats i, que ja han estat repartits a les corresponents biblioteques.

La tria inclou les novetats aparegudes en els darrers dos anys i posteriors a l’any 2010 i està subdividida en dos blocs: 57 llibres adaptats en els formats adequats als nens amb discapacitat: llengua de signes, lectura fàcil, sistema pictogràfic i de comunicació (SPC) o audiollibre i 52 recursos electrònics per a infants i joves amb discapacitat.

Properament el Servei de Biblioteques publicarà la segona part del Calaix, que inclourà els recursos amb protagonista discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>