eBiblio Catalunya. Préstec gratuït de continguts digitals

eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a totes les persones usuàries amb carnet de biblioteca pública. Es pot accedir als continguts des de diferents dispositius: tauletes, telèfons, ordinadors i lectors de llibres electrònics.

Aquests dies de confinament continua llegint els llibres que més t’agraden amb el servei de préstec digital eBiblio Catalunya. Hi trobaràs llibres i revistes que podràs llegir des de la teva tauleta, l’ordinador, el mòbil o el lector de llibres electrònics. A més hem ampliat les opcions per aquests dies: podràs agafar en préstec fins a quatre llibres a la vegada amb un màxim de trenta llibres al mes.

Aquest servei ha estat promogut pel  Ministerio de Cultura y Deporte amb la col.laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>