Inscripcions obertes a la Trobada de corals i CorArts

Fins al 6 de novembre us podeu inscriure a la XVIII Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària i al projecte CorArts.

Aquest curs 2020-2021, el Departament d’Educació convoca la Trobada i el CorArts (evolució de la Trobada de secundària) amb l’objectiu de potenciar i difondre l’educació musical que estan duent a terme molts mestres a les nostres escoles. Aquesta trobada d’enguany mantindrà l’esperit de les múltiples edicions anteriors tot adaptant-se a la situació de prevenció de la pandèmia que estem vivint. En aquest sentit, els centres podran preparar de manera flexible l’esdeveniment, sigui amb els grups estables o amb els espais amb què comptin. Als mesos d’abril-maig se celebraran trobades virtuals territorials on cada cor interpretarà una cançó individualment pels altres assistents i, al final, es farà un cant comú sincronitzat. A secundària, com cada any, es comptarà amb el suport de les orquestres dels conservatoris i, per primera vegada, de grups instrumentals d’escoles de música.

Enllaços d’interès referents a la Trobada d’infantil i primària:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>