Jornada virtual sobre protecció de dades en l’àmbit educatiu

El dimecres 28 d’octubre, de 17.30 a 19.00 h tindrà lloc la Jornada sobre protecció de dades en l’àmbit educatiu, en format virtual, i organitzada per l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) i el Departament d’Educació.

Aquesta jornada està adreçada a tota la comunitat educativa, amb l’objectiu de difondre eines que els recolzaran davant els entorns digitals en què es mouen els alumnes i la normativa de protecció de dades que han de tenir present.

Al llarg de l’acte es presentarà el nou curs telemàtic per al professorat i el personal de l’àmbit educatiu sobre protecció de dades i també es donarà a conèixer la guia sobre preguntes freqüents relatives a les pautes de protecció de dades per als centres educatius. Finalment s’exposaran recomanacions als centres sobre la publicació d’imatges i altres dades personals dels alumnes a Internet.

Recomanacions als centres educatius sobre la publicació d’imatges i altres dades personals dels alumnes a Internet. Enllaç al document – Recomanacions als centres docents sobre la publicació de dades dels alumnes i la recollida del consentiment

Tota la informació sobre les Pautes de protecció de dades per als centres educatius, la trobeu a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>