Commemorem el Dia internacional de les dones i les nenes en la ciència

Dimarts 11 de febrer s’ha celebrat el Dia internacional de les dones i les nenes en la ciència, i en el nostre territori molts centres s’han sumat a la celebració organitzant tota mena d’actes relacionats.

Els instituts Bellera, Domus d’Olivet; les escoles Mestres Montaña, Guerau de Liost i el Col·legi Jardí han rebut la visita de dones que treballen actualment en diferents branques de la ciència: biologia, química, ciències de la salut… Els i les alumnes han pogut sentir de primera mà el testimoni d’aquestes dones, un testimoni motivador per a totes i tots. Agraïm l’esforç de totes les dones que han participat del projecte “100tífiques“.

D’altra banda, l’Escola Mogent ha dedicat un programa de la seva programació de ràdio a l’efemèride, i han fet diversos tallers científics. I l’Escola Lledoner ha organitzat un congrés de petits i petites científiques, on han participat mestres, alumnes i famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>