English Day – ESC Congost de Canovelles

L’Escola Congost de Canovelles ha celebrat la jornada English Day 2020 el dia 7 de febrer.

Les activitats han estat centrades en els viatges a diversos països del món: Australia, Africa i els Estats Units d’Amèrica.

L’alumnat de diverses edats ha participat en activitats de coneixement dels llocs on s’havia designat que viatgessin.

Educació Infantil ha rebut la visita de grups d’infantil de l’Escola Els Quatre vents de Canovelles. Els nens i nenes de 3 a 6 anys han seguit una sèrie de jocs conjuntamnent, on han conegut danses i costums africanes, i els ha encantat ésser maquillats. Han ballat el “Waka Waka” de la famosa cantant Shakira.

L’alumnat de cicle inicial i cicle mitjà ha participat en una gimcana “outdoor games” on havien de realitzar proves esportives i d’habilitat que un cop superades donaven dret a obtenir un segell del passaport del dia English Day.

L’alumnat de cicle superior ha treballat a fons el continent australià. Han tingut l’oportunitat de veure i escoltar un vídeo de persones australianes reals que han envait el seu enregistrament expressament per a la celebració d’aquest dia dedicat a l’anglès. Per a acomplir amb les tasques, cada noi i noia ha hagut de desenvolupar diverses activitats: creació d’una bandera imaginària d’una illa també imaginària recentment descoberta, explicació d’aquesta bandera, entre d’altres petites coses que els ha permès omplir de segells els seus passaports de l’English Day.

Podeu veure fotografies i vídeos del dia aquí: