Ja podeu reservar el kit de projecte Micro:bit!

Disposem d’un nou recurs tecnològic en préstec que creiem que serà molt interessar a l’hora de treballar la programació i la robòtica a l’aula mitjançant un projecte. Es tracta d’un kit on els alumnes construiran i programaran una “caixa forta”, mitjançant la placa Micro:bit i diferents components (servo, LEDs…).

El conjunt està format per 10 kits, pensat per treballar en parelles o grups de tres. Cada kit conté el següent material:

– Placa micro:bit BBC
– Mòdul d’extensió micro:shield
– Cable micro USB
– Tira de LEDs RGB amb connectors tipus cocodril
– Mini-servo 180º EMAX
– Materials de construcció de la caixa forta (fustes, brides i gomes elàstiques)
– Documentació


 

A més a més del projecte en sí, els materials es poden fer servir en diferents pràctiques i projectes. Només cal que deixeu volar la vostra imaginació.

Aquest material estarà disponible a partir de la segona quinzena de febrer, però ja el podeu reservar omplint aquest formulari. Podreu tenir-lo al centre entre quinze dies i un mes. I si quan torneu el material voleu compartir la vostra experiència, ens enriquirem tots i totes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>