La llegenda de Sant Jordi en igualtat de gènere: cantata audiovisual

La Factoria Bram i la Setmana Medieval de Montblanc us conviden, del 12 al 23 d’abril,  a seguir en línia “La Cantata de la Llegenda de la Princesa i  Sant Jordi”, vista a través dels ulls d’una princesa que no vol que ningú la salvi i que reivindica poder ser ella mateixa.

Per fer-ho, han elaborat 6 episodis d’uns 4 minuts de durada cadascun, els quals es publicaran al canal de Youtube de la Factoria Bram a les 8 del matí dels dies 12, 14, 16, 19, 21, 23 d’abril. A cada capítol s’explica una part d’aquesta història a partir del text teatral de la cantata original, per després donar pas a cadascuna de les 6 cançons que conformen l’obra.

En aquesta cantata hi podem trobar Sant Jordi i la Princesa anant junts a trobar el dracdones i homes soldat, una princesa que vol decidir per ella mateixa i altres elements que trenquen els estereotips de gènere. És la llegenda de Sant Jordi del segle XXI, en format audiovisual i explicada a ritme de pop-rock amb les veus dels cantautors Joan Reig i Maria Jacobs.

 Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>