Refugi de llavors de la Noguera

Curs 2021-2022

Tornem a l’activitat

Ara més que mai, les activitats i els projectes que permetin treballar a l’exterior ofereixen un espai de treball on compartir i treballar plegats es fa més fàcil i amb molt poc risc.

Com cada any reprendrem l’activitat de dinamització dels nostres horts escolars amb el Projecte del Refugi de Llavors de la Noguera, i com ja sabeu, tenim una data clau en el calendari per engegar els horts d’hivern que és la festa del Pilar. En aquest sentit

En el vostre cas, no hi ha cap limitació per poder continuar treballant en el projecte de l’hort en el vostre centre educatiu, ja que es tracta d’una activitat a l’aire lliure i que es pot dur a terme amb seguretat amb els grups bombolla de cada curs.

A partir del 4 d’octubre podeu passar pel CRP de La Noguera en horari de matí a buscar llavors de la nostra col·lecció per posar en marxa el vostre hort. Al mateix temps, us farem tot l’assessorament personalitzat que necessiteu, aclarirem dubtes i us proposarem noves idees d’activitats i recursos que podeu treballar amb els cultius del vostre hort i en altres aspectes relacionats amb la sostenibilitat i els medi ambient. Continuarem fent la feina, però diferent!

Arriba octubre i toca reactivar els horts escolars. Al Servei Educatiu ja hem començat. Us deixem unes imatges de com tenim ja els nostres palots.