NOTÍCIES APS

Jornada de presentació de la guia Ciència ciutadana i aprenentatge i servei

La trobada es durà a terme el proper dijous 21 de gener a les 18 hores al canal de YouTube de la Fundació Ibercivis. També es presentaran experiències que ja s’han realitzat
http://www.youtube.com/c/ibercivisciencia

 

Josemari Aymerich: «Abrir el colegio al barrio nos hace mejores»

El professor Aymerich explica l’expèriència del seu Centre, Sagrado Corazón de Pamplona, com han organitzat en totes les etapes projectes d’APS i l’impacte positiu que han tingut a l’entorn i el centre.

Premis Red Española Aprendizaje Servicio

6ena Convocatòria dels Premis, organitzats per la Red Española de Aprendizaje Servicio. Els premis tenen com a objectiu reconèixer la tasca dels centres i les entitats, per posar en valor com a eina d’èxit educatiu i compromís social. En l’actual edició s’han presentat 330 projectes de tot l’Estat. S’han atorgat 20 premis.

Projectes de Catalunya amb premi:

Fundació els Tres Turons i Escola Font d’enFargas, de Barcelona: #CactusExperience. Aprenentatge Servei durant el confinament”.

Institut Eduard Fontsere, de L’Hospitalet de Llobregat: Filmsere .

De l’aula a l’institut i al barri

Mar Vara, Coordinadora d’APSC de l’Institut Les Corts ens explica l’organització del seu centre per realitzar projectes d’APSC

Projectes de recerca amb servei a la comunitat

Francisco Gris, Coordinador d’APSC del Col·legi Santa Teresa de Lisieux ens explica com la proposta del seu centre de fer projectes d’APSC amb els projectes de recerca de 4t de l’ESO.

 

c