Seminari de caps d’estudis i coordinacions pedagògiques: tret d’inici

El dia 13 d’octubre s’ha donat el tret d’inici del Seminari de caps d’estudis i coordinacions pedagògiques dels centres escolars del nostre districte, un clàssic dins de les activitats de formació que ofereix el centre de recursos pedagògics del nostre servei educatiu.
En aquest espai de… Llegeix més»

Subxarxa competència digital docent: inscripció oberta

Aquesta subxarxa de Competència Digital Docent [CDD] proporciona un espai de comunicació i treball en xarxa entre docents del servei educatiu de Catalunya [centres de primària i secundària de la xarxa pública i concertada] per fer difusió del nou Marc competencial i… Llegeix més»

Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible: “Ara, aquí, les escoles”

Ets mestre o portes els teus fills/es a un un centre educatiu de Barcelona?
Esteu implicats amb l’alimentació sostenible o voleu aprofitar que enguany Barcelona és la capital mundial de l’alimentació sostenible per introduir aquest tema al vostre centre?
Ara, aquí, les escoles, és… Llegeix més»

Concurs Dibuixos Matemàtics: Concurs del Logotip de l’ABEAM

L’Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques [ABEAM] ha convocat un nou concurs de Dibuixos Matemàtics, perquè aquest curs escolar celebrem 10 anys de la primera edició de l’activitat.
Per tal de celebrar-ho, convoquen un concurs extraordinari per al… Llegeix més»

Mesures organitzatives COVID-19 dels centres educatius per al curs 2021-2022

Us informem de les mesures organitzatives dictades conjuntament pels departaments d’Educació i Salut, les quals han adoptar i implementar els centres educatius de Catalunya per aquest curs en el control de la pandèmia COVID-19.
Si voleu la informació completa, feu un clic damunt la imatge.
Llegeix més»

Presentació de la Xarxa Territorial del Cultura Digital 2021-22

El proper dijous, 16 de setembre, a les 17:30h presentem la Xarxa Territorial de Cultura Digital 2021-22 a la qual tots els centres dels districte i docents hi esteu convidats. Us animem a participar-hi i connectar-vos-hi.
La Xarxa Territorial… Llegeix més»