II Seminari d’Educomunicació per la justícia global

De l’1 de Febrer al 15 de març de 2019 tindrà lloc el II Seminari d’Educomunicació per la justícia global. Aquest seminari tracta d’una aproximació teòrica i pràctica a l’educació i la comunicació com a eines per abordar la justícia global des de la transformació local i comunitària. Es dividirà en 3 mòduls:

  • Mòdul 1: EDUCOMUNICACIÓ INTERSECCIONALITAT I COMUNICACIÓ NO VIOLENTA
  • Mòdul 2: PRÀCTIQUES A BARCELONA I ARREU DEL MÓN
  • Mòdul 3: EDUCOMUNICACIÓ PER A LA JUSTÍCIA GLOCAL APLICADA AL NOSTRE ENTORN

Inscriu-te i cerca més informació clicant a la següent imatge. T’hi esperem!

 

 

Micro First Lego League #LesCorts

El divendres 11 de gener de 2019 va tenir lloc la Micro First Lego League al Centre Cívic Pere Quart de Les Corts. Aquesta trobada organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics, pretén que l’alumnat de les escoles i instituts de les Corts tinguin un espai… Llegeix més»

Lectures a l’estadi: INS Ausiàs March i FCB

L’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Ausiàs March participa enguany al programa Lectures a l’Estadi. Un projecte de foment de la lectura entre els joves que està impulsat pel programa Barcelona, Ciutat de la Literatura de la UNESCO i la Xarxa de biblioteques de la ciutat.
Aquest programa… Llegeix més»

Bones festes!

L’equip del servei educatiu de les Corts us desitja Bones Festes i Bon any 2019!
“Me es muy difícil entender la naturaleza de todas las cosas, es natural ser diferente, esta diferencia nos hace únicos ante los demás… entonces ¿por qué me señalas como diferente a… Llegeix més»

CONFERÈNCIA APS: NIEVES TÀPIA

El dilluns 10 de desembre de 2018 a les 18 h. vam tenir el plaer d’escoltar la conferència: “APS: Un pont entre la innovació educativa i el desenvolupament sostenible” a càrrec de la Senyora Nieves Tàpia, fundadora i directora del Centro Latinoamericano de Aprendizaje y Servicio Solidario, amb seu a Buenos Aires. Us deixem la seva presentació per a que tingueu un recull de les idees principals que ens va transmetre.
*Feu clic a la imatge per a veure la presentació… Llegeix més»