Barcelona, refugi en curt

L’objectiu del projecte és facilitar als centres educatius de Barcelona materials audiovisuals i didàctics de suport per abordar temes com: el refugi i l’asil, els desplaçaments que es veu obligada a fer la població o les causes que els originen, entre altres, des d’una perspectiva… Llegeix més»

Reescrivim la vellesa

“Reescrivim la vellesa” és una guia educativa adreçada als joves d’Educació Secundària que té per objectiu visibilitzar l’envelliment com una part del cicle vital, qüestionar estereotips i sensibilitzar els nois i noies sobre la situació de les persones grans. 
Està organitzada en 5 blocs i… Llegeix més»

Manipulator_Nexes

Nexes participa a la Fira d’Economia Solidària de Catalunya organitzant un taller virtual (gratuït) d’un joc educatiu, el Manipulator, per aprendre sobre fake news i desinformació.

dimecres 18 de novembre de 17:30 a 19:30.

Alumnat majors de 14 anys.

Més… Llegeix més»

Estimada escola,estimat infant

L’Ajuntament de Barcelona i la Direcció de Ciutat Educadora i Cultura als Barris (IMEB-ICUB), ha elaborat una Carpeta d’Aprenentatges, un projecte d’acompanyament emocional i educatiu  per al cicle mig i superior de Primària. També s’ofereix una exposició per tal de mostrar, a través de les… Llegeix més»