Cursos de Ciutadania i Valors

El CRP de les Corts, especialista en Ciutadania i Valors, té l’objectiu d’oferir formació a mestres i professorat de la ciutat. Estan programats aquests cursos:

  • Curs inicial d’Aprenetatge Servei Comunitari: 

Curs destinat a centres i entitats que encara no estan fent projectes d’APSC, o a professorat o professionals que no s’hagin format mai en el tema. El curs aportarà les bases teòriques i unes propostes pràctiques de la posada a la pràctica APSC. Inscripció  professorat

Inscripció entitats

  • Anàlisis i millora de projectes d’Aprenetatge Servei Comunitari: 

El Seminari pretén consolidar noves metodologies de treball, teixint vincles entre centres educatius i entitats amb la finalitat de construir experiències d’aprenentatge significatives i arrelades al territori. D’aquesta manera, es pretén assentar experiències de referència que inspirin el desenvolupament futur de nous projectes.

Inscripció 

Nota: Seminari organitzat junt amb el Consell d’Innovació Pedagògica.

  • L’escola intercultural: eines per fer front a la discriminació i posar en valor la diversitat:

El curs aporta els coneixements i les eines necessàries per tal que el professorat pugui tenir i desenvolupar més recursos a l’hora de fer front als reptes de la diversitat cultural.

Inscripció

Nota: Curs organitzat junt amb la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat i la Direcció de Serveis d’Acollida i Immigració de l’Ajuntament de Barcelona.

  • Educació en Drets Humans: Pràctica local construint Ciutadania Global:

El curs aportarà les competències necessàries al professorat assistent per tal de ser agents de canvi i la promoció de l’educació en drets humans per tal de construir una Ciutadania Global des de la pràctica educativa. A les persones assistents se’ls lliurarà el manual del Petit Compass

 Inscripció

Nota: Curs organitzat junt amb Ajead – Associació d’educadors en drets humans

 

Connectant móns


Nova edició, organitzada per Oxfam Intermón. Aquest curs el tema és QUAN ELS DRETS ES TORCEN.

La bretxa entre persones riques i persones que viuen en la pobresa és cada cop més gran. Mentre que l’1% de la població mundial acapara la meitat de la… Llegeix més»

Convocatòria PREMIS APRENENTATGE SERVEI

La Red Española de Aprendizaje-Servicio, la Fundació Educo i Editorial Edebé tornen a impulsar la convocatòria de caràcter estatal Premio Aprendizaje-Servicio 2018, adreçada a entitats socials, centres d’educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional i Ocupacional,  que estiguin desenvolupant pràctiques de aprenentatge servei.
Són pràctiques que uneixen èxit educatiu i compromís social. En elles, nens,… Llegeix més»

Competències Bàsiques.

Novetats de la prova de competència lingüística
Enguany, la prova de competència lingüística presenta dues novetats.
Les podeu consultar i dues proves pilot de competència lingüística (una de llengua catalana i una altra de llengua castellana) a: NOVETATS