PROPOSTES MEDIAMBIENTALS: Let’s clean up Europe!

Let’s clean up Europe! és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. Aquesta campanya, que es realitza des de l’any 2014, està organitzada per l’Agència Catalana de Residus al nostre territori i, enguany, la VIII edició del Let’s Clean Up Europe!, està previst realitzar-la del 7 al 9 de maig de 2021.

El proper 22 de març es realitza un seminari en línia organitzat per l’ACR com a eina preparatòria de les accions, on es presentaran algunes experiències i recursos per a dissenyar propostes d’allò més interessants de cara a la participació en el programa. Podeu inscriure-us-hi aquí.

Si voleu més informació, així com materials preparatoris, l’Agència Catalana de Residus posa a disposició dels centres material divers que podeu trobar en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>