Nova versió de l’aplicació ‘GestioEmocional.cat’

L’aplicació ‘GestioEmocional.cat‘ es va presentar el passat mes d’abril com una nova eina per donar suport emocional i psicològic a tota la ciutadania, davant la situació excepcional a causa de la COVID-19. La por, l’angoixa, la preocupació o la tristesa són emocions normals davant la situació d’alerta sanitària que estem vivint i, poden tenir un impacte en la nostra salut mental.

Ara es posa en marxa una nova versió de l’aplicació que dóna suport emocional també a nens, adolescents i professionals sanitaris.

La principal diferència amb la versió anterior és que ara es troba personalitzada per a cada col·lectiu que l’estigui utilitzant i també incorpora millores en l’experiència de l’usuari. L’aplicació identifica quatre estats emocionals i segons el nivell es suggereix un seguit de recursos i consells o ajuda professional.

L’estat emocional de la persona avalua a través d’un test que està adaptat a les diferents edats. Segons les respostes, l’aplicació identifica si es podria necessitar suport psicològic d’un professional, que oferirà atenció de manera personalitzada.

L’avaluació dels nens han de fer el pare / mare o tutor legal. En canvi, quan es tracta d’adolescents, entre 16 i 17 anys, ho podran fer ells de manera individualitzada

Font: Gencat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>