Coordinació 0-6 SVH – La dimensió educadora de l’entorn urbà a St. Vicenç dels Horts

Ahir dimecres 27 de gener vam poder gaudir d’una trobada inclosa en la planificació de la coordinació 0-6 del CRP Baix Llobregat 6. La Dra. Mariona Genís ens va parlar de la importància de l’entorn, social i urbà, a l’hora de comptar amb una ciutat educadora.

La Mariona Genís Vinyals, és doctora arquitecta per la UPC i professora del grau de disseny a Bau (Universitat de Vic). Fa recerca sobre l’espai educatiu en totes les seves escales i sobre mètodes per restaurar els edificis històrics. En l’àmbit professional és sòcia de l’estudi Arquitectura Genís Planelles, que treballa especialment també en l’àmbit de l’espai educatiu i la memòria històrica, així com el dels espais saludables.

Vam podem comptar amb la participació de gran part de la comunitat educativa de l’entorn 0-6 de la ciutat de Sant Vicenç dels Horts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>