cerC@selles En Família

Dissabte 23 de febrer, d’11h a 13h, es va realitzar la presentació cerC@selles En Família.
Adreçada a les famílies i al conjunt de la ciutadania.

Itinerari

El punt de sortida i d’arribada de la ruta estarà ubicat en el Museu d’Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus, on es lliurarà el passaport que ens orientarà en els edificis a visitar i on es lliurara l’acreditació en completar la ruta.

S’hi pot participar  en format digital i analògic, tal i com es va fer a la jornada del 18 de desembre.

Format digital

Es tracta de conèixer i reconèixer l’obra d’en Pere Caselles utilitzant els recursos tecnològics que mSchools posa al nostre abast, a través de l’aplicació mòbil de Geolocalització MHM Mobile History Maps.

Format analògic

L’activitat també es podrà realitzar amb suport d’un mapa amb la situació dels punts geolocalitzats que es lliurarà als participants en iniciar l’activitat.

En acabar la ruta, els participants estaran convidats a visitar les exposicions del Museu Neandertals a Catalunya i Semblar déu i tot lo món. Els carnavals reusencs 1859-1939.

Inscripcions

La presentació de cerC@selles En Família és dissabte el 23 de febrer. Per això, animem als centres a que fomentin la participació de la seva comunitat educativa a fer difusió de la jornada i emplenar el formulari amb el número aproximat de famílies que poden estar interessats, abans del  18 de febrer.

Altrament, cerC@selles En Família està obert a la ciutadania, sempre que es vulgui. Per això sols cal anar al Museu Salvador Vilaseca de Reus i preguntar pel passaport.

Documentació