A la web d’XTEC trobareu les darreres notícies sobre comunicats del Departament d’Educació, informacions del Departament de Salut, enllaços a recursos didàctics i pedagògics en línia, etc.

Donada la situació actual i en previsió que la tornada a l’activitat lectiva implicarà la reprogramació del darrer trimestre del curs 2019-2020, des del CRP comuniquem la suspensió dels projectes de dinamització pedagògica següents: el Certamen de Lectura en Veu Alta, el TED Ed Club, els Jocs Florals Escolars, la Fira Tastet de Ciència, la Mostra de Lectura en Veu Alta, la jornada d’experiències de Servei Comunitari i la Mostra de Teatre. Això deixa sense efecte les inscripcions que ja s’havien iniciat, així com les que estaven pendents d’inici.

Premis Fundació Víctor Grífols i Lucas – als TDR o projecte de centre


Aprofita aquests dies i…
presenta el TDR o el teu projecte de centre als nostres premis!

Premi de Batxillerat  Per a TDR sobre Bioètica  Convoquem el Premi per a treballs de recerca (TDR) sobre Bioètica en el Batxillerat. Si algun dels vostres alumnes tracta un tema relacionat amb la… Llegeix més»

Participació en programes d’innovació pedagògica

 
Us informem que dimecres 4 de març es va publicar al DOGC la Resolució EDU/523/2020 per la qual s’aproven les bases per a la participació en programes d’innovació pedagògica.
 
El Departament d’Educació ha unificat l’oferta de tots els programes d’innovació pedagògica amb l’objectiu de facilitar als centres l’accés… Llegeix més»

Tercera Jornada del Cicle Conferències Pedagògiques EDUCAR AVUI

 

 
El cicle de conferències pedagògiques EDUCAR AVUI de la Fundació Privada Reddis arriba a la tercera jornada, el dimarts 17 de març a les 19.30 h el físic, científic i poeta, David Jou, ens oferirà la conferència “Tres aspectes de la interacció entre ciències i humanitats”.
Esperem comptar… Llegeix més»