Seguim amb el procés de confecció del Pla de Formació de Zona 2021-2022. Es prioritzen les formacions sobre: competències professionals docents, inducció a la docència, centres educatius en línia, cultura digital, nous contextos i recursos per al desenvolupament professional, aprenentatge competencial, educació inclusiva, perspectiva de gènere, educació per a la sostenibilitat, evidències d’impacte (avaluació)

El formulari de detecció de necessitats per al PFZ es va tancar el 14 de maig.

Calendari:

   • Publicació de l’oferta formativa a partir de juliol-agost de 2021
   • Tramitació de sol·licituds entre el 13 i el 26 de setembre
   • Consulta d’assignacions a partir del 8 d’octubre de 2021
   • Inici de les activitat a partir del 14 d’octubre de 2021

[+] Informació

Concurs de Bones Pràctiques en centres educatius

S’acaba de publicar una convocatòria de Concurs de Bones Pràctiques per part del del Ministeri d’Educació. Entre les seves categories hi ha la biblioteca escolar i es reconeixerà el projecte guanyador amb un import de 10.000 €. El període de sol·licitud i entrega de memòria és de l’1 al 20 de setembre.… Llegeix més»

Jornades “Reptes i Rols del professorat en els nous escenaris de la formació professional”

Les jornades se celebraran l’1 i 2 de juliol. OrientaFP és un programa d’innovació educativa, que té com a missió donar suport al disseny, implementació, desenvolupament i consolidació d’estratègies innovadores pel que fa a l’acció tutorial i l’orientació acadèmica i professional de l’alumnat d’FP, amb la finalitat de millorar els seus resultats.… Llegeix més»