Vols ser una escola MAGNET?

Programes d’Innovació Pedagògica  MAGNET

El programa Magnet acompanya els centres educatius i institucions en el desenvolupament de la seva aliança. Vols saber com ho fa?

L’aliança amb una institució d’excel·lència permet al centre educatiu desenvolupar un projecte educatiu innovador i de qualitat, un projecte atractiu, que tingui magnetisme i que es converteixi en un projecte de referència en el seu territori, tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

El programa s’adreça a aquells centres educatius que tenen una composició social desequilibrada respecte al seu territori de referència, i que compten amb un equip docent compromès amb el canvi i amb motivació per desenvolupar projectes d’innovació.

CONSULTEU LA RESOLUCIO CORRESPONENT A AQUEST PROGRAMA AL PORTAL DE CENTRES

Termini de presentació de sol·licituds fins al 12 de maig de 2021

El dia 15 de març es va obrir la convocatòria pública per a la participació dels centres en programes d’Innovació Pedagògica.

Per conèixer tota l’oferta de programes també podeu accedir a l’apartat de l’XTEC dInnovació Pedagògica, al Portal de centres o al següent vídeo:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>