Regalem MÈTODE MULTIMÈDIA DE FLAUTA DOLÇA

Ensenyeu a tocar la flauta? Coneixeu o voleu conèixer el mètode multimèdia de flauta dolça de l’Ignasi Campos i Serra? El CRP Maresme II regala aquest material a la primera persona* que respongui amb un comentari a aquest article.

Presenta un mètode d’aprenentatge de la flauta de bec i ofereix una metodologia i uns materials didàctics per treballar-lo. Inclou un repertori de 444 melodies i cançons d’arreu del món, perfectament ordenades per grau de dificultat, que es presenta en diferents arxius d’àudio, vídeo i text. L’objectiu d’aquest repertori és esdevenir una eina valuosa pel professorat de música, que s’integra en un de més ampli, de 1.000 melodies seqüenciades amb el programari “Músic Time”. La realització de la major part d’aquest treball forma part d’un Projecte d’Estudi que l’autor ha desenvolupat, gràcies a una llicència per estudis concedida pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya el curs 2002-2003.

*que no hagi estat ja guanyadora

8 comentaris

  1. Margarida

    Bona tarda!
    Sóc l’especialista de música de l’escola Sagrada Família del Masnou. Nosaltres treballem la flauta dolça des de 3r de Primària fins 2n d’Eso.
    Tenir aquest mètode de flauta
    multimèdia ens aniria molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>