Recursos Digitals per ensenyar, aprendre i treballar. (Actualitzat a HTML5)

En Pep Borràs ens fa arribar aquest recull de recursos per a infantil i primària. Pensem que val la pena tenir-la a mà.

Presenta una estructura ordenada de cursos, matèries  i continguts.  Tot plegat orientat i linkat sobre petites imatges guia  que en molt casos es complementen amb una petita orientació.
La imatge de cada activitat ajuda molt a intuir el seu contingut.  Al mateix temps  facilita que tant per activar-la, com per copiar-la,   enviar-la,  posar-la al portals –Moodles – Classroom-  … es pugui fer sempre copiant la pròpia imatge  que ja té el link inserit. 

És fàcil treballar a la PRD.   És molt intuïtiva.   Bàsicament recull dos tipus d’activitats:  jocs didàctics  i fitxes interactives.    Pràcticament tot el currículum d’infantil i de primària està indexat i té  un bon nombre d’activitats.  

Finalment, dir-vos que es tracta d’una pàgina col·laborativa.  Va néixer amb la intenció de que tothom qui volgués en pugues ser editor.   Només cal que li feu saber pborras@xtec.cat i us inclourà a la llista d’editors per tal que pugueu guardar les activitats que us funcionin, agradin o feu a la PRD en el lloc del currículum que els correspondria per tal que vosaltres i la resta de companys d’arreu la puguin fer servir també.
La pròpia pàgina disposa d’un apartat de tutorials explicatius.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>