Què és el Laboratori de Transformació Educativa?

Si esteu interessats en saber com funciona i què és el Laboratori de Transformació Educativa us facilitem formes de fer una aproximació:

 1. Podeu participar el curs vinent com a centre observador a les reunions de la xarxa del laboratori.
 2. Visitar la web de la nostra xarxa per veure la tasca feta durant el curs: https://sites.google.com/xtec.cat/xtte-mvo/inici
  • Benvinguda, per YouTube

  • Experiències torn A de les 10 hores, per YouTube

  • Experiències torn B de les 10:30 hores, per YouTube

  • Diàlegs, haureu d’emplenar el formulari i us enviarem l’enllaç a la sala Meet

  • Ponència Dr. Eduard Vallory: “Moure els engranatges, fer real el canvi”, per YouTube. Assistir-hi, dimecres 7 de juliol tenim la Jornada de Cloenda del Laboratori de Transformació Educativa del curs 20/21, que amb el títol “Engranatges en moviment” us convida a participar i gaudir d’una diversitat accions rellevants de 9 a 13 hores.Trobareu tots els enllaços necessaris per seguir la jornada per YouTube a la Plataforma del Laboratori.

   Veureu que per cada part hi ha un enllaç diferent:

  Per poder participar en un dels espais de Diàlegs és necessari que ompliu el següent formulari.

  Qui no s’hagi pogut inscriure i participar de les sales de diàleg, podrà seguir la Jornada amb les indicacions que trobarà a la plataforma del Laboratori, on hi ha tots els enllaços a YouTube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>