Prova diagnòstica de cicle inicial

Amb l’objectiu que tots els centres puguin conèixer la prova diagnòstica de segon d’educació primària i puguin aplicar-la, si així ho decideixen, en el tercer trimestre als alumnes que finalitzaran el cicle inicial, l’equip  d’elaboradors del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu i del Servei de Currículum d’Educació Infantil i Primària, faran una sessió de presentació als centres interessats dels Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental, el dijous 25 de març, de 12.00h a 13.30h.  
Com sabeu, aquesta prova diagnòstica avalua alguns aspectes de la competència matemàtica i de la competència lingüística, es presenta en un format globalitzador i s’emmarca en un context de la realitat propera als alumnes. Així mateix, pot contribuir a detectar possibles mancances i ajudar a buscar estratègies per a la millora.
Convidem a aquesta sessió de presentació una persona del centre: direcció, cap d’estudis, coordinador/a de cicle inicial, … L’enllaç per accedir-hi és el següent:
Més endavant s’organitzaran uns tallers, en format virtual, per aquells mestres que estiguin interessats en aplicar les proves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>