Per unes xarxes socials més diverses! Inscripcions obertes

Obertes les inscripcions al 13è Reimagina’t.

Vídeos lliures de sexisme

Des d’aquesta setmana us podeu inscriure al Reimagina’t. Vídeos lliures de sexisme, un concurs que convoca l’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

La temàtica proposada per la present convocatòria són LES CURES. Sota el lema “Et cuido, em cuides, cuidem” es proposa defensar a través de vídeos lliures de sexisme la importància indispensable d’aquestes per a sostenir la vida.

DESCOBRINT LES CURES
Per facilitar la participació als grups d’adolescents el concurs posa al seu abast, a través del portal web, diverses eines de creació. A més, s’ha convidat al guionista i còmic Mars Llinàs i al grup de música Ginestà, format per Júlia Serrasolsas i Pau Serrasolsas, a elaborar càpsules que inspirin als i les participants i enriqueixin el seu coneixement sobre la temàtica proposada.

El concurs s’adreça exclusivament als centres educatius i entitats del lleure dels municipis que formen part de l’Observatori. Aquesta 13a edició tindrà tres categories de participació:

  • De 12 a 14 anys

  • De 14 a 16 anys

  • De 16 a 18 anys

Les inscripcions estaran obertes fins al 29 d’octubre de 2021.

#ReimaginemLesCures

Bases i inscripció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>