Oferta formativa en llengües estrangeres organitzada des del Servei de Formació i Desenvolupament Professional del Professorat

Oferta formativa en llengües estrangeres organitzada des del Servei de Formació i Desenvolupament Professional del Professorat.

El període d’inscripció a les activitats comença avui dia 13 de setembre i acaba el 26 de setembre de 2021. Podreu consultar l’adjudicació a partir del 8 d’octubre.

A continuació, trobareu un seguit d’enllaços al web de la XTEC on podeu consultar l’oferta formativa i fer la inscripció a les activitats (actualment continuen sent només cursos telemàtics).

IMPORTANT: cada docent només es pot inscriure a un màxim de dues activitats en llengües estrangeres de les quals apareixen a continuació (un màxim de dues activitats sumant les de metodologia i les d’AICLE, conjuntament):

* Anglès (metodologia):  Enllaç oferta cursos i inscripció

*S’ha fet una modificació en les Pills in English per a docents de Secundària, en forma d’itineraris amb mini i macro pills. Aquestes activitats i informació de les mateixes es troba en el desplegable, sota el nom Itineraris. La resta d’activitats formatives es troben en el desplegable Cursos.

* Francès (metodologia):   Enllaç oferta cursos i inscripció

* AICLE/CLIL (anglès) i AICLE/EMILE (francès): Enllaç oferta cursos i inscripció

* Alemany (metodologia)Enllaç oferta cursos i inscripció

Més informació sobre l’oferta formativa per la internacionalització de l’educació directament al nodes de projectes internacionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>