MMB Caixes didàctiques de préstec

L’MMB disposa d’un servei de préstec de caixes destinades a centres de formació reglada que són de préstec gratuït i que tenen els següents objectius:

  1. Fomentar el treball sobre la cultura marítima fora dels propis murs del Museu.
  2. Donar a conèixer el Museu i l’Àrea d’Educació i Activitats lluny del nostre radi (com ara les comarques de l’interior de Catalunya o aquelles més allunyades de la Ciutat Comtal).
  3. Aconseguir que els estudiants treballin aspectes del patrimoni marítim dels quals al Museu no en guardem testimonis però que han estat de declarada importància en la història marítima, com ara els pirates, les llegendes literàries i tants d’altres.
  4. Incentivar la tasca prèvia a la visita al Museu, o bé aquella que pugui fer-se posteriorment, per la qual cosa algunes d’elles es vinculen amb les activitats que ja es fan al Museu.

Disposen de les següents caixes didàctiques:

  • Els habitants del mar
  • Investiguem el plàncton
  • La gran aventura del Nico i els seus amics
  • Vaixells
  • Pirates
  • Comerciants i navegants de la mediterrània

Les caixes recullen un seguit de recursos de diferent tipologia: jocs, llibres, dossiers didàctics, reportatges… i van sempre acompanyades d’un dossier amb informació per al professor/a i una sèrie de propostes de treball.

Per poder disposar de les caixes truqueu al 93 3429926 o bé envieu un mail a lopezdmq@mmb.cat

Més informació: web Museu Marítim Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>