+Mates INS D.Perramon

Per 3r i 4r d’ESO i per batxillerat, hi ha un concurs similar al Fem Mates que es diu + Mates. Aquest any, tres noies de 3r d’ESO de l’Institut Domènec Perramon hi han participat.

La Mar Casals, l’Ana Calvo i la Maria Oro van resoldre en grup tres problemes explicant-ne el procés i totes les solucions que trobaven. I es van classificar per la FINAL!

Dissabte 14 d’abril al matí, coincidint amb la segona fase del Fem Mates, es va celebrar aquesta final a l’Institut Pineda de Mar.

La primera prova va consistir en resoldre tres exercicis en grup durant una hora i mitja. Els equips estaven formats per alumnes de diferents centres. La segona prova va ser una copa cangur.

S’ho van passar molt bé, van fer amistats noves i els va passar l’estona volant! El grup guanyador de la final va ser el grup de la Mar Casals (3r ESO C)!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>