La guia “Llegir en veu alta, un plaer compartit” i la seva aplicació als centres educatius.

El proper dimecres 19 de maig a les 18.00 h es durà a terme la presentació de la guia “Llegir en veu alta, un plaer compartit” i la seva aplicació als centres educatius. Serà una presentació virtual i hi estan convidats tots els/les mestres i direccions.

Les inscripcions es gestionaran a través del correu electrònic i telèfon de la Biblioteca Pompeu Fabra. b.mataro.pf@diba.cat i/o 937412920.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Lectura en Veu Alta, en el mes de febrer les Biblioteques del Maresme van llançar la guia “Llegir en Veu Alta: un plaer compartit” en el marc del nou projecte de comarca “Donem Veu a la Lectura”, que s’ha elaborat amb la col·laboració i assessorament de l’escriptora mataronina Lola Casas. Amb aquesta guia es pretén oferir una eina pràctica per a pares i mares, professorat i personal bibliotecari, que vulguin practicar la lectura en veu alta amb infants d’edats compreses entre 6 i 12 anys.

Així, la guia inclou orientacions pràctiques, propostes literàries per a tots els gustos i poemes propis de la Lola Casas. La guia estarà disponible a les biblioteques del Maresme i per a tothom interessat en aquesta pràctica.

Dins el projecte les biblioteques ofereixen sessions formatives, maletes pedagògiques i lots de documents dirigits als centres educatius, programació d’activitats (tallers, clubs de lectura, exposicions…) i trobades virtuals amb referents de la lectura en veu alta, entre molts altres recursos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>