Jornada Claus per al lideratge d’equips en temps d’incertesa

Des de la Línia 3 de la MEX, us informen que ja estan obertes les INSCRIPCIONS a la Jornada Claus per al lideratge d’equips en temps d’incertesa que es realitzarà el dilluns 31 de maig a les 17:30 h (data límit d’inscripció, diumenge 30 de maig).
La MEX (Mataró Educa en Xarxa) és la xarxa socioeducativa de Mataró que connecta als diferents agents educatius de la ciutat amb la finalitat de generar un coneixement compartit entre centres i professionals, prioritzant els aspectes que tenen més incidència a les aules, però també buscant una visió compartida de l’educació a Mataró.
La MEX té 4 línies prioritàries de treball:
L1. Estudiar la situació de l’escolarització equilibrada de Mataró per poder dissenyar propostes que permetin avançar en aquesta direcció.
L2. Potenciar jornades d’intercanvi i altres activitats que facilitin als professionals millorar les actuacions a les aules.
L3. Reforçar el lideratge compartit dins les comunitats educatives amb el propòsit de dissenyar i portar a la pràctica projectes educatius de qualitat.
L4. Enfortir la coordinació entre centres educatius i altres serveis en la seva tasca socioeducativa.
Cartell_jornada_lideratge_def.jpg

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>