Fomentem la passió per la tecnologia entre noies i joves!

La “Hackgirl” és un esdeveniment que forma part del projecte “TecnoGirl”.

És un projecte emmarcat dins de la proposta Bibliolab de la Diputació de Barcelona i desenvolupat per l’Ajuntament de Mataró, les Biblioteques del Maresme i TecnoCampus.

La Hackgirl és una hackató per a noies. A una hackató, es proposa un repte i els participants s’organitzen en equips durant hores o dies per a fer propostes de solució a aquest repte.

En aquest cas, participaran deu equips de 5 noies d’entre 12 i 18 anys d’arreu del Maresme. Durant una jornada maratoniana alternaran sessions de treball mentorades amb tallers experiencials de capacitació tecnològica sobre temes com ara drons, programació, prototipat ràpid, comunicació, etc. Al final cada equip presentarà la seva proposta als creadors del repte.

Presentació del projecte HackGirl: El proper 28 de maig a la biblioteca Antoni Comas (18h)

Aquest dia es durà a terme la presentació del repte, on les participants coneixeran de la mà dels promotors del projecte el contingut del repte que es plantejarà i el funcionament de la jornada.

HackGirl:  Dissabte 12 de juny de 9.45 a 18.30 h, TecnoCampus centre universitari.

Durant aquesta jornada al TecnoCampus les participants rebran suport de diferents experts en prototipatge ràpid, impressió 3d, tall làser, electrònica, programació, producció audiovisual, captura de moviment, etc. amb l’objectiu d’ampliar coneixements per a poder dissenyar una proposta de solució a algun dels reptes.

Les sessions de treball en el prototip s’alternaran amb tallers pràctics fent servir els diferents laboratoris de la universitat.

Al final d’aquesta jornada es presentaran les propostes i prototips, amb l’entrada de públic en general.

Tota la informació directa a la web del TecnoGirl.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>