Fer un canvi profund al centre?

Si us plantegeu fer canvis profunds feu una ullada a la nova convocatòria de programes d’innovació i pareu atenció al PACTE (Acceleració de la transformació educativa/Eines per al canvi).

Aquí trobareu la informació ampliada, però si sou més de mirar vídeos esteu de sort perquè al nodes del Laboratori de Transformació Educativa us presenta la iniciativa “Transformar per innovar”, organitzada en quatre col·leccions de vídeos acompanyats de cinc rutines de pensament per aprofundir en les reflexions, temàtiques, experiències de centre i d’aula, que promou cada un d’aquests vídeos. Les quatre col·leccions presenten un format propi i van associades a diferents estratègies de treball:

Les dimensions de la transformació als centres és una col·lecció de 8 vídeos amb la participació de 32 centres referents del Laboratori i, per tant, avançats en la transformació educativa. Cada centre ha identificat la o les dimensions de la transformació en què el seu centre podia ser referent i han mostrat les seves bones pràctiques i les evidències que les justifiquen.

Històries d’un canvi és una col·lecció de 4 narracions en vídeo produïdes a partir de les gravacions de 14 sales de diàleg de la primera sessió de la Comunitat de Centres amb facilitació. Les gravacions recullen el testimoni de 14 persones expertes, membres d’equips directius de diferents centres referents del Laboratori, avançats en la Transformació Educativa.

Inspirar la transformació educativa recull en 30 vídeos les visites que enguany el Laboratori de Transformació Educativa organitza amb el nom Visites virtuals guiades entre centres.

Difondre projecte i pràctiques consta de 6 vídeos, tres de projectes d’innovació i tres de pràctiques educatives, que han de servir per reflexionar, aprofundir i inspirar en processos d’innovació i transformació educativa.

Tot això i més clicant la imatge:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>