El calaix de la diversitat a les biblioteques públiques

CapturaEl calaix BM

El Servei de Biblioteques Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publica una nova part d’El calaix de la diversitat, amb una tria de 32 llibres adaptats i 38 recursos electrònics per a infants i joves amb discapacitat.

El calaix anirà ampliant el seu contingut en properes propostes de documents: ara hi ha els llibres adaptats a diferents necessitats lectores i de comprensió i, més endavant s’hi afegiran títols que tenen com a protagonistes infants o joves amb algun tipus de discapacitat.

El treball bibliogràfic s’emmarca en un projecte estratègic que impulsa el Servei de Biblioteques destinat a la consecució d’uns serveis bibliotecaris cada dia més inclusius, amb el qual es vol facilitar que les persones amb discapacitat facin ús dels seus serveis i fons bibliogràfics amb normalitat i amb les mateixes condicions que la resta de ciutadans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>