Congrés Català d’Educació Matemàtica

Us informem del proper Congrés Català d’Educació Matemàtica, adreçat a mestres i professors interessats en l’educació matemàtica de tots els nivells educatius des de la llar d’infants fins a la universitat. 
Es celebrarà a ReusTarragona del 7 al 9 de juliol de 2020. El lema d’aquesta edició és:  “Compromesos amb l’educació Matemàtica. Compartim per aprendre”
Us adjuntem cartell i un cub retallable per promoció de l’esdeveniment.
En aquest enllaç trobareu un petit reportatge d’imatges del congrés anterior, celebrat el Juliol de 2016 a la Universitat de Barcelona.
Aquesta edició s’inaugurarà al Teatre Fortuny de Reus i la cloenda serà a la Sala August del Palau de Congressos de Tarragona.
Les comunicacions, debats, presentacions i tallers es realitzaran al Campus Catalunya de la URV.
Ja podeu consultar el primer anunci aquí . Hi trobareu informació sobre  objectius, estructura, dates importants… 
 
Els assistents poden participar activament presentant Comunicacions, Tallers i Presentacions 2020. Ja estan publicades aquestes modalitats, tot donant indicacions dels requisits i del procediment per presentar-ne les propostes en aquest enllaç i ja es poden enviar i fins a l’1 de març de 2020.
 
Us convidem  a que presenteu alguna experiència o a que animeu els vostres companys a que la presentin. 
La inscripció al C2EM es pot fer través de la pàgina web del congrés.
 
Trobareu tota la informació actualitzada a https://c2em.feemcat.org/ i @c2em2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>