Atenció usuaris d’Odissea!

L’entorn de formació Odissea del Departament d’Educació deixarà d’utilitzar la validació d’usuaris mitjançant la contrasenya xtec. Ara ja us podeu validar amb l’usuari GICAR (Atri). El dia 15 de març deixarà de funcionar l’accés amb dades xtec.

Us deixem a continuació algunes informacions que poden ser útils. Aviseu als vostres companys que estiguin inscrits a activitats de formació.

L’accés a l’entorn es realitza amb l’usuari GICAR (el mateix que es fa servir al Portal de centre, ATRI, Esfer@… i a la majoria d’aplicatius del Departament d’Educació).

El nom d’usuari ATRI/GICAR és el NIF.

La majoria d’incidències les podreu resoldre de forma autònoma (recordatoris de contrasenyes, contrasenyes caducades…)

I la direcció de cada centre té accés a la gestió dels seus usuaris (altes i baixes, correus associats, restabliment de contrasenyes…) des de l’aplicatiu GUAC


 

Tot el personal docent i el personal d’administració i serveis dels centres educatius no universitaris de Catalunya poden tenir usuari GICAR (l’usuari és el NIF) per accedir als diferents aplicatius del Departament d’Educació.

En la majoria de centres aquesta gestió d’usuaris és estructural, ja que necessiten que tot el seu personal tingui aquest accés a múltiples aplicatius (ATRI, Esfer@, RALC, GEDAC…) En tot cas, és la direcció del centre qui gestiona els seus propis usuaris (altes, restabliments de contrasenyes, assignació de correus electrònics de contacte…)

Les direccions de centres tenen l’aplicatiu GUAC per poder realitzar de forma autònoma aquesta gestió d’usuaris.

Altres persones col·laboradores (formadors externs…) poden tenir usuari GICAR per accedir a Odissea. La petició d’aquests usuaris l’haurà de fer la unitat que gestiona l’activitat (Servei o Subdirecció) que és amb qui s’estableix aquesta col·laboració.

Recordeu que, de forma autònoma, cada usuari pot accedir a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>